Osteopathie voor kinderen

Osteopathie

Osteopathie is een veilige behandel­methode voor kinderen en baby’s. De osteopaat zal er alles aan doen om je kind op zijn gemak te stellen. De osteopaat onderzoekt waar in het lichaam de beweging hapert en herstelt de samen­werking tussen de verschillende weefsels. Met corrigerende hand­grepen laat de osteopaat het lichaam van je kind ontspannen en geeft het zijn natuurlijke beweeglijkheid terug.

Afspraak maken
Herken jij één of meerdere klachten bij je kind en ben je benieuwd wat osteopathie voor kinderen kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Klik op de knop aan de rechter onderkant om een afspraak te maken.

Laat je kind weer kind zijn

Peuters, kleuters en pubers maken een grote ontwikkeling door, zowel lichamelijk als geestelijk. Soms kan er door allerlei oorzaken een kink in de kabel terecht­komen. Een osteopaat kan dan voelen en testen waar in het lichaam van je kind zich de spanning bevindt. Vaak is dat in de wervel­kolom, de schedel of het orgaan­stelsel. Osteopathie voor kinderen laat kinderen zich weer beter voelen.

Laatste blogartikelen over kinderen: